Rock News

Biff Byford a lansat melodia „School Of Hard Knocks”

Ascultă piesa care dă numele albumului solo de debut al artistului, ce urmează să apară peste numai două luni.

„School Of Hard Knocks”, albumul de debut solo al cântărețului Biff Byford (Saxon) devine, pe zi ce trece, tot mai interesant în ochii oresei și ai fanilor. După cum ne anunță publicația Classic Rock, solistul a revenit cu o a doua melodie extrasă de pe discul pe care îl pune la cale pentru luna februarie – chiar cea care dă titlul albumului, „School Of Hard Knocks”.

„Cântecul care dă titlul albumului este, de fapt, biografic pentru anii mei de început... ascultați versurile,” îndeamă Biff pe pagina oficială de Facebook a formației. „Sper să vă placă tuturor!”. Cu așa o declarație, nu avem cum să nu ne concentrăm fix pe versuri, deși linia melodică este bestială. Albumul poate fi comandat în avans de aici.

După cum ți-am adus la cunoștință chiar săptămâna trecută, Byford a organizat și un turneu în Regatul Unit al Marii Britanii, ce îl va purta prin șase orașe alături de comediantul Don Jamieson, co-prezentator al emisiunii „That Metal Show”.

Poți asculta, mai jos, și prima piesă lansată de musician de pe „School Of Hard Knocks”, pe 24 octombrie, „Welcome To The Show”. Pe materialul complet există alte nouă cântece care așteaptă să le descoperim. Iată și track-list-ul:

  1. Welcome To The Show
  2. School Of Hard Knocks
  3. Inquisitor
  4. The Pit And The Pendulum
  5. Worlds Collide
  6. Scarborough Fair
  7. Pedal To The Metal
  8. Hearts Of Steel
  9. Throw Down The Sword
  10. Me And You
  11. Black And White