Rock News

În 2020, Knotfest va lua cu asalt Regatul Unit al Marii Britanii

Pentru a avea acces la bilete cât mai curând, formația le recomandă celor interesați să se alăture grupului oficial de fani, Outside The 9.

După șapte ani de la primul eveniment intitulat Knotfest, americanii de la Slipknot au decis că este cazul să se concentreze puțin mai mult pe teritoriul european, motiv pentru care, anunță Kerrang!, formația a organizat prima ediție a festivalului Knotfest UK. Evenimentul va avea loc în orașul Milton Keynes, la arena National Bowl, un spațiu în aer liber cu o capacitate maximă de 65.000 de persoane. Festivalul a fost planificat pentru data de 22 august 2020, însă line-up-ul, anunță băieții pe pagina oficială de Facebook a trupei, va fi anunțat la începutul anului viitor.

Dacă te bate vreun gând să participi, îți recomandăm să te alături grupului oficial de fani ai formației, Outside The 9, pentru a primi acces la pre-sale înaintea publicului larg. În cazul în care o faci, vei putea să achiziționezi un bilet începând de joia viitoare.

După cum am menționat și mai sus puțin, Knotfest este într-o continuă evoluție - anul 2019 a adus numeroase premiere în cadrul acestui proiect. În iunie, a avut loc festivalul combinat „Knotfest Meets Hellfest 2019”, urmând ca trupa să pornească la drum în turneul nord-american „Knotfest Roadshow” din iulie și până în august. Ulterior, planificat pentru ultima zi a lunii noiembrie, „Knotfest Mexico” a devenit „Knotfest Meets Forcefest”, fiind combinat cu festivalul organizat de Rob Zombie. Din păcate, aventura asta nu s-a terminat tocmai bine, Evanescence și (culmea!) Slipknot fiind forțați să anuleze reprezentațiile. Despre incidentele care au influențat desfășurarea evenimentelor, ți-am scris aici.

Cu câteva zile înainte de a rupe scena (sau scenele) în două în Regatul Unit al Marii Britanii, Slipknot vor avea o altă premieră: „Knotfest at Sea”, o croazieră care va începe pe 10 august în Barcelona, Spania și se va încheia pe 14 august în Napoli, Italia. Formația organizatoare va susține două spectacole, iar detaliile despre artiștii ce li se vor alătura urmează a fi anunțate.

Foto: Facebook, Slipknot