Rock News

My Chemical Romance au anunțat încă un spectacol pentru anul viitor

Cel de-al șaselea concert anunțat de când am primit veștile reuniunii va avea loc în Osaka, Japonia.

My Chemical Romance, ne atrage atenția Kerrang!, au anunțat încă un spectacol pentru anul viitor, acesta urmând să aibă loc în Osaka, Japonia, la data de 28 martie. Până acum muzicienii au publicat informații pentru alte patru spectacole pe care le vor susține în 2020, trei dintre ele fiind destinate scenei de la Download Festival.

Primul spectacol de reuniune al americanilor va avea loc vinerea viitoare, în Los Angeles. După cum ți-am mai scris și aici, biletele pentru acesta s-au vândut în numai câteva minute de la punerea în vânzare, mulți fani rămânând pe dinafară.

My Chemical Romance va susține următoarele concete:

  • 20 decembrie – Los Angeles, California;
  • 20 martie 2020 – Melbourne, Australia (Downoad Festival);
  • 21 martie 2020 – Sydney, Australia (Downoad Festival);
  • 25 martie 2020 – Auckland, Noua Zeelandă;
  • 28 martie 2020 – Osaka, Japonia;
  • 29 martie 2020 – Tokyo, Japonia (Downoad Festival).

În cadrul spectacolului de vinerea viitoare, muzicienii vor beneficia de susținere din partea formației Thursday, iar pentru festivalul Download, MCR vor împărți scena cu The Offspring, Evanescence, Jimmy Eat World, In Flames și At The Gates (în Japonia) și cu Deftones, Jimmy Eat World, Clutch, Ministry, Testament, In Flames, Hands Like Houses, Alestorm și mulți alții (în Australia).

Nici pentru concertul din Noua Zeelandă nu au fost lăsați de izbeliște – americanilor li se vor alătura Jimmy Eat World, Midnight Youth și Miss June.

Foto: Facebook, My Chemical Romance, Steve Pedulla