Rock News

Jason Hook (Five Finger Death Punch) despre ritualurile dinaintea spectacolelor și momentul său preferat din turneu

Artistul pune mare preț pe sănătate, susținând că este crucială pentru a duce o viață bună și a-i păstra pe fani fericiți.

Într-un interviu acordat pentru FM99 și preluat de publicația Ultimate Guitar după o transcriere făcută de Blabbermouth, chitaristul Five Finger Death Punch, Jason Hook, a discutat despre ritualul pe care el îl are înainte de a urca pe scenă, dar și despre momentul său preferat din turneu.

„Lucrez cu greutăți,” mărturisește Hook despre obiceiurile sale dinainte de spectacol. „Nu încerc să sparg recorduri, dar asta are câteva scopuri. Unul dintre ele este faptul că mă trezește – forțează sângele să treacă prin creier și prin corp, ceea ce mă trezește oarecum la viață. […] Încerc să îmi trezesc corpul cât de mult se poate”. În trecut, spune el, obișnuia să bea o grămadă de băuturi energizante, însă a renunțat la acest obicei din cauză că nu mai putea să adoarmă după spectacole. Artistul continuă prin a declara că își prețuiește sănătatea, mai ales că nu mai este atât de tânăr încât să își permită să se joace cu ea.

„Este vorba despre prezervare și supraviețuire,” spune el. „Știu că nu este un răspuns rock and roll foarte romantic... Pentru mine, totul se învârte în jurul suplimentelor, vitaminelor, sesiunilor de cardio, greutăților... Nu fumez, nu beau”. După cum spune el, este necesar pentru a duce o viață fericită și pentru a-i păstra fericiți și pe fani.

Cât despre turnee, Jason zice că partea lui preferată este să urce pe scenă, tot restul timpului fiind petrecut, de fapt, în așteptare.

FFDP urmează să lanseze albumul „F8” la sfârșitul lunii februarie. De pe el, am avut deja ocazia să ascultăm primul single – „Inside Out”.

Foto:Facebook, Jason Hook - Official, @annienyhc (Annie Atlasman)