Rock News

Asking Alexandria lucrează la un album definitoriu pentru formație

Deși avem certitudinea că băieții au revenit în studio, nu am primit încă detalii despre „cel mai puternic” disc de până acum al englezilor.

Într-un interviu acordat pentru publicația Heavy și preluat de Ultimate Guitar, solistul Danny Worsnop a oferit fanilor câteva informații despre noul disc pe care trupa îl pune la cale. Cei de la Blabbermouth s-au ocupat cu transcrierea parțială a interviului, iar tu poți vedea mai jos (parțial) cum s-a desfășurat discuția.

Trupa și-a petrecut ultimele câteva luni în studio, ocupându-se de compoziție și toate cele necesare pentru un nou disc, dar singurul lucru cert, la momentul actual, este că un nou album va apărea. Solistul nu ne poate spune clar o dată de lansare și nici măcar un titlu, dar te vom ține la curent cu orice veste.

„Eu și (chitaristul) Ben (Bruce) ne-am izolat și am creat o colecție de piese care definesc stadiul în care ne aflăm ca muzicieni, ca artiști și ca oameni,” susține solistul. „Cred că este, de departe, cel mai puternic material pe care l-am scris”.

Ultimul și cel de-al cincilea album lansat de englezi poartă numele formației și a apărut în decembrie 2017. Acesta a marcat revenirea cântărețului Danny Worsnop, care părăsise formația pentru a se concentra pe celălalt proiect muzical al său, We Are Harlot. Worsnop a fost înlocuit de Denis Stoff (Make Me Famous) pentru albumul „The Black” (2016).

Foto: Facebook, Asking Alexandria, Erica Lauren