Rock News

Slayer au încheiat turneul de adio

În discursul susținut în cadrul acestui ultim concert, solistul Tom Araya a ținut să le mulțumească fanilor pentru că au făcut parte din viața lui.

Ultimate Guitar au adus în atenția noastră câteva filmări de la ultimul concert din turneul de adio al Slayer, ce a avut loc în Los Angeles, California, în incinta The Forum. Solistul Tom Araya a mulțumit fanilor și a declarat că îi vor lipsi.

„Vă mulțumesc. Vă mulțumesc foarte mult! Vreau să vă mulțumesc pentru că v-ați împărțit timpul cu noi. Timpul este prețios, așa că vă mulțumesc că l-ați împărțit cu noi – vă mulțumesc... Îmi va fi dor de voi... Dar cel mai important lucru, vreau să vă mulțumesc că ați făcut parte din viața mea. Vă mulțumesc. Noapte bună... Să aveți grijă de voi!” Acesta a fost discursul de adio susținut de muzician înainte ca formația să părăsească scena.

Turneul de adio al americanilor de la Slayer a început în luna mai a anului trecut, iar, de atunci, băieții au susținut 147 de concerte, dintre care peste 130 au avut loc pe teritoriu european sau nord-american.

Ultimul spectacol al artiștilor a conținut 20 de piese, pe care publicația menționată le-a preluat de pe Setlist.fm:

  1. South of Heaven
  2. Repentless
  3. Postmortem
  4. World Painted Blood
  5. Hate Worldwide
  6. War Ensemble
  7. Stain of Mind
  8. Disciple
  9. When the Stillness Comes (clean intro was skipped)
  10. Born of Fire
  11. Payback
  12. Seasons in the Abyss
  13. Jesus Saves
  14. Chemical Warfare
  15. Hell Awaits
  16. Dead Skin Mask
  17. Show No Mercy
  18. Raining Blood
  19. Mandatory Suicide
  20. Angel of Death

Foto: Facebook, Slayer/SiriusXM Liquid Metal, Shawn The Butcher