Rock News

Opeth au lansat videoclipul melodiei „Ingen Sanning Är Allas” („Universal Truth”)

La clipul de peste opt minute a lucrat Jess Cope, artistă ce a colaborat în cariera sa cu Tim Burton și Metallica.

În ultima vreme, se poate observa un trend în lumea rock/metal: lansarea de piese sau videoclipuri care depășesc lungimea cu care ne-am obișnuit, unde limita era de vreo trei-maxim patru minute. De data asta, suedezii de la Opeth sunt cei care se fac vinovați – muzicienii au lansat un videoclip animat pentru piesa „Ingen Sanning Är Allas” care depășește opt minute, după cum ne atrag atenția cei de la Loudwire. Clipul a fost pus la punct de Jess Cope (care a lucrat alături de Tim Burton la pelicula „Frankenweenie” și a regizat videoclipul piesei „Here Comes Revenge” pentru Metallica).

După cum anunță muzicienii pe pagina oficială de Facebook, clipul pentru versiunea în engleză a piesei va apărea lunea viitoare, iar noi deja nu mai avem răbdare să vedem dacă depășește calitatea celui pe care îl poți urmări mai jos.

Melodia „Ingen Sanning Är Allas” este extrasă de pe varianta suedeză a celui de-al treisprezecelea album al trupei, „In Cauda Venenum” (27 septembrie 2019), apărut prin intermediul Moderbolaget Records/Nuclear Blast. Cântecul se regăsește pe versiunea în engleză a discului sub denumirea „Universal Truth”. Mai jos, vei găsi lista completă de piese a discului în suedeză, cu denumirile și în engleză.

Opeth au organizat și un turneu mondial prin intermediul căruia plănuiesc să promoveze noul material de studio, care îi va purta prin India, China, Japonia, Singapore și Australia înainte de a-i aduce și prin Europa pentru trei concerte (deși biletele s-au epuizat deja pentru două dintre ele). În februarie, muzicienii vor continua aventura și prin America de Nord, ultimul concert fiind planificat pentru data de 4 martie.

Iată lista de piese a albumului „In Cauda Venenum”:

Livet’s Trädgård

Garden Of Earthly Delights

Svekets Prins

Dignity

Hjärtat Vet Vad Handen Gör

Heart In Hand

De Närmast Sörjande

Next Of Kin

Minnets Yta

Lovelorn Crime

Charlatan

Charlatan

Ingen Sanning Är Allas

Universal Truth

Banemannen

The Garroter

Kontinuerlig Drift

Continuum

Allting Tar Slut

All Things Will Pass

 

Foto: Captură ecran videoclip