Rock News

Corey Taylor a compus deja 26 de piese pentru proiectul său solo

Artistul a declarat, într-un interviu pentru WhatCulture Music, că materialul va fi bazat pe rock, însă va avea multe alte influențe muzicale.

Într-un interviu acordat pentru WhatCulture Music și preluat de Kerrang!, solistul formațiilor Stone Sour și Slipknot, Corey Taylor, a declarat că are deja o grămadă de material compus pentru proiectul său solo. Mai exact, artistul a scris deja 26 de piese. Cei de la Blabbermouth au transcris parțial interviul în care Taylor vorbește și despre cel mai recent disc Slipknot, „We Are Not Your Kind” și planurile pentru Knotfest.

După cum știam deja din nenumăratele interviuri acordate de solist până acum, Corey Taylor are gusturi muzicale foarte eclectice - tatuajele sale confirmă asta, mai ales că are și unul cu „24601” în onoarea unuia dintre personajele principale ale musicalului „Mizerabilii” („Les Misérables”), Jean Valjean.

„Pentru mine nu există plăceri vinovate, așa că o să ascult și o să interpretez orice vreau,” declară muzicianul și de data asta. „A fost mișto,” spune el referitor la spectacolele solo live susținute până acum. „A fost cool să construiesc un avânt pentru un posibil efort solo… Va fi bazat pe rock, cu siguranță, dar va fi o combinație între rock și multe alte chestii. Va exista material mai hard-edged, dar vor exista și piese cu chitară mari, expansive, imense, pe care îți vei dori să le fredonezi. Ăsta sunt eu, și nu am de gând să lupt împotriva a cine sunt. Am 26 de piese scrise și încă nu sunt gata,” a continuat artistul.

Cel mai recent disc lansat de Slipknot, „We Are Not Your Kind”, a apărut pe 9 august, ajungând printre primele poziții în numeroase clasamente din lume, printre care și Billboard 200 (poziție fruntașă).

Foto: Facebook, Corey Taylor