Rock News

Bring Me The Horizon au lansat videoclipul piesei „Ludens”

Melodia a fost compusă în numai cinci zile, spune solistul Oli Sykes. Pentru videoclip, însă, băieții au avut ceva mai mult timp la dispoziție. Iată ce a ieșit.

Acum mai puțin de o săptămână, britanicii de la Bring Me The Horizon au lansat melodia „Ludens”. De data asta, băieții au revenit cu videoclipul atașat acesteia. Piesa a fost compusă de Bring Me The Horizon special pentru coloana sonoră a jocului „Death Stranding”.

Jocul a fost creat de Hideo Kojima, un designer de jocuri video cunoscut pentru seria „Metal Gear”, care conține zece jocuri distincte, și pentru „Snatcher”, „Zone of the Enders” și „Policenauts”.

Într-un interviu acordat pentru publicația NME, solistul Oliver Sykes a declarat că melodia „nu sună ca și când ar fi extrasă de pe amo, dar nu sună nici ca și când ar face parte din vreunul dintre albumele noastre [precedente]”.

Cântecul a fost scris în nici mai mult, nici mai puțin de cinci zile. „Eram în discuții cu Sony și Kojima de ceva timp. Am fost foarte entuziasmat pentru că iubesc Metal Gear Solid, iar Kojima este dezvoltatorul meu preferat, este o legendă. Toate chestiile legale care se întâmplau ne-au adus în punctul în care eram siguri că nu se va întâmpla”.

Chiar în momentul în care erau gata să renunțe, managerul băieților le-a dat o veste bună și una proastă - colaborarea fusese aprobată, cu condiția ca BMTH să se autodepășească și să fie gata cu melodia într-o săptămână. După cum poți vedea și asculta mai jos, au reușit performanța. 

„amo”, cel mai recent disc al britanicilor, a apărut pe piață în ianuarie anul acesta, iar de producția lui s-au ocupat solistul Oli Sykes și keyboardistul Jordan Fish.

Foto: Captură ecran