Rock News

Taylor Hawkins (Foo Fighters) i-a cerut părerea lui Roger Taylor privind o posibilă plecare la Guns N' Roses

Momentul a avut loc în timp ce trupa lui Dave Grohl era în turneul pentru promovarea albumului din 1999, "There Is Nothing Left to Lose". Mama lui Hawkins si-a sunat fiul pentru a-i spune ca un membru al echipei lui Axl Rose incearca sa il contacteze.

"Axl încerca să adune o noua versiune a Guns N 'Roses și cred că intreba in jur de oameni", a spus Hawkins pentru Classic Rock într-un nou interviu. „Au vrut să știe dacă aș dori să încerc sau nu. Era un fel de altă lume".

El a decis să ii ceara sfatul lui Roger Taylor, care i-a povestit propria experiență similară, de la începutul anilor 70. Atunci, fostii membri Mott the Hoople, Ian Hunter și Mick Ronson și-au format propria trupă, si i-au cerut lui Taylor să li se alăture. Roger Taylor a ales sa ramana cu Queen pentru ca nu iși putea imagina că va fi pe scena si nu ii va vedea pe Freddie Mercury sau Brian May în fața lui.

Hawkins a continuat: „[Roger] el a spus:„ Te văd pe tine și pe Dave pe scenă și există ceva ce e nepretuit. Există ceva între voi, care ar putea să nu fie acolo cu Axl Rose. Și a avut dreptate".

Foto: Getty Images/ Guliver.