Rock News

Five Finger Death Punch: Despre noul disc și turneul deja început

Procesul de înregistrare a fost unul dificil. Cu toate astea, dacă era simplu, solistul Ivan Moody susține că ar fi ieșit un material nasol dacă mergea totul strună.

Într-un interviu acordat pentru publicația Metal Hammer, solistul Five Finger Death Punch, Ivan Moody a oferit câteva detalii despre noul album pe care formația îl pune la cale.

„Discul ăsta nu a fost ușor de creat,” a declarat Moody cu aplomb. „Mereu a existat câte cineva care să renunțe. Cineva vrea să dea afară pe altcineva, cineva e nefericit cu alegerile altcuiva. Chestiile astea se întâmplă zilnic”. Cu toate astea, el privește partea plină a paharului și susține că ar fi fost un disc nasol dacă nu existau și dificultăți.

Artiștii au anunțat pe pagina oficială de Facebook începutul turneului, iar o parte din veniturile obținute pentru fiecare bilet va fi donată fundației americane Gary Sinise, care se ocupă cu întrajutorarea veteranilor, echipajelor de urgență și familiilor lor. Partea americană a turneului se va încheia pe 15 decembrie, urmând ca lunile ianuarie și februarie să fie dedicate spectacolelor europene. După trei concerte planificate în Ucraina și Rusia, băieții vor trece prin Finlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii, Luxemburg, Germania, Polonia, Republica Cehă, Italia, Elveția, Austria, Ungaria și Bulgaria. Majoritatea concertelor din turneu vor fi susținute alături de legendarii Megadeth și senzaționalii Bad Wolves.

Pentru lista completă, poți accesa site-ul oficial al formației. În cazul în care vrei să asiști la vreunul dintre spectacolele din apropiere, iată datele exacte:

  • 19 februarie - Viena, Austria
  • 20 februarie - Budapesta, Ungaria
  • 22 februarie - Sofia, Bulgaria

Foto: Facebook, Five Finger Death Punch