Rock News

My Chemical Romance vor urca pe scenă alături de Thursday

Iată că, odată ce au început, My Chemical Romance nu se mai opresc din anunțuri. De data asta, băieții ne-au dat de știre că au un invitat special în Los Angeles - trupa Thursday.

Americanii de la Thursday vor deschide primul concert planificat pentru revenirea în forță legendelor de la My Chemical Romance, ne atrage atenția Loudwire. Vestea ne-a fost data de trupă pe canalele oficiale de social media, spre extazul fanilor care au reușit să prindă bilet în primele câteva minute după ce au fost puse în vânzare.

După cum arată activitatea online a muzicienilor, aceștia plănuiesc o revenire pe bune - Noua Zeelandă, Australia și Japonia sunt fericitele gazde ale următoarelor spectacole planificate de My Chemical Romance pentru luna martie. În cadrul festivalului Download (Australia și Japonia), băieții vor împărți scena cu Deftones, Jimmy Eat World, Ministry, InFlames, Lacuna Coil, The Offspring, Evanescence și mulți alți artiști de renume mondial.

Cât despre concertul planificat pentru Noua Zeelandă, lineu-up-ul este la fel de impresionant, chiar dacă lista este mai scurtă - Jimmy Eat World, Midnight Youth și Miss June vor încinge atmosfera pentru cel de-al doilea concert de la revenirea MCR.

Iată, mai jos, spectacolele anunțate până acum:

  • 20 decembrie - Los Angeles, CA, SUA (cu Thursday)
  • 20-21 martie - Melbourne și Sydney, Australia (cu Deftones, Jimmy Eat World, Ministry, InFlames, Lacuna Coil, Testament)
  • 25 martie - Auckland, Noua Zeelandă (cu Jimmy Eat World, Midnight Youth și Miss June)
  • 29 martie - Chiba, Japonia (cu Jimmy Eat World, Evanescence, The Offspring, InFlames, At The Gates)

Foto: Facebook, Steve Pedulla