Rock News

Deftones interpretează în premieră melodia „Smile”

IIată care au fost circumstanțele în care americanii au interpretat melodia extrasă de pe discul care nu a ajuns niciodată la urechile fanilor.

Băieții de la Deftones au interpretat în premieră melodia „Smile”, extrasă de pe discul „Eros”, relatează Heavy Consequence. Americanii nu au terminat niciodată de înregistrat albumul, acesta fiind abandonat în 2008, după moartea basistului Chi Cheng.  

Melodia a fost împărtășită cu fanii în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului organizat de formație, Dia De Los Deftones (2 noiembrie, San Diego, California), pe scena căruia au urcat, printre alții, CHVRCHES, Gojira și JPEGMAFIA, după cum a anunțat aceeași publicație. Unul dintre fanii prezenți în public a reușit să surprindă pe cameră momentul. Filmarea o găsești, după cum te-am obișnuit, mai jos.

Cel de-al optulea și, în același timp, cel mai recent disc al muzicienilor, „Gore”, a apărut în 2016, debutând pe poziția a doua a clasamentului Billboard 200. Muzicienii au întâmpinat ceva probleme cu lansarea albumului - acesta era planificat, inițial,  pentru o lansare în septembrie 2015, însă evenimentul a fost amânat în mod repetat din cauză că trupa nu era gata cu mixajul, titlurile pieselor și coperta materialului.

Într-un interviu acordat pentru NBC 7 San Diego și preluat de site-ul NME, solistul Chino Moreno a declarat că Deftones se pregătește să lanseze un nou material discografic anul viitor. „Vara asta am intrat în studio și am înregistrat destulă muzică pentru a scoate un album. Deci, cam terminasem cu muzica, iar ultimele luni le-am petrecut lucrând la versuri, la liniile melodice și la partea de cântat vocal. Cam în stadiul ăsta ne aflăm,” a continuat Chino.

Cu băieții de la Deftones am avut ocazia să ne întâlnim la Arenele Romane din București în august 2011, în cadrul festivalului Alternative Summer Day”, eveniment prezentat de Rock FM.

Foto: Facebook, Clemente Ruiz