Rock News

British Lion, formația basistului Steve Harris (Iron Maiden), va reveni cu un album în ianuarie

Băieții au lansat deja prima melodie extrasă de pe „The Burning”, iar noi te invităm la o discuție - cum ți se pare cântecul?

Steve Harris, basistul celor de la Iron Maiden, urmează să lanseze un album nou-nouț alături de cealaltă de formație a sa, British Lion, anunță publicația online Planet Rock. „The Burning” va apărea pe piață la data de 17 ianuarie, materialul putând fi achiziționat în format CD Digi-pack, vinil și digital.

După spusele solistului Richard Taylor, formația lucrează la „The Burning” de câțiva ani deja, toată lumea fiind mulțumită de rezultat.  „Am început să cântăm câteva dintre melodii live în turneele recente și am avut parte de o reacție fantastică din partea fanilor, așa că suntem extrem de entuziasmați să împărtășim albumul ăsta cu lumea largă. Abia așteptăm să  revenim pe traseu și să ne vedem cu toată lumea la spectacole,” declară el.

Mai jos, poți asculta primul single extras de pe cel de-al doilea disc semnat British Lion, „Lightning”.

Pentru lunile ianuarie și februarie, artiștii au pregătit o serie de concerte pe teritoriu american. Aceasta va fi primul turneu organizat de British Lion în Statele Unite ale Americii și conține nici mai mult, nici mai puțin de 19 reprezentații live.

Foto: Facebook, John McMurtrie