Rock News

Membri ai trupei Halestorm interpretează live un cover după „My Wave” (Soundgarden)

Solista Lzzy Hale, percuționistul Arejay Hale și chitaristul Joe Hottinger i-au susținut pe Slider pentru lansarea albumului „Gravity Waves”.

Lzzy Hale, solista formației Halestorm, este pusă pe treabă - Loudwire ne atrage atenția asupra apariției live a artistei în Nashville, Tennessee, unde a urcat pe scenă alături de formația Slider. Hale a interpretat alături de americani un cover al piesei „My Wave”, lansată de Soundgarden, iar filmarea o poți urmări mai jos.

Spectacolul a fost susținut cu ocazia lansării celui mai recent album semnat Slider, „Gravity Waves”, iar al doilea invitat special anunțat de americani a fost chiar chitaristul Joe Hottinger. Cu toate astea, publicul a avut parte de o surpriză plăcută - un al treilea membru Halestorm și-a făcut apariția - Arejay Hale a împărțit și el scena cu Slider.

Halestorm continuă să concerteze pentru promovarea a celui mai recent disc lansat, „Vicious” (iulie 2018), iar următoarele concerte europene vor beneficia de susținerea formațiilor New Years Day și In This Moment, cu excepția celui din Suedia (30 noiembrie), unde vor cânta doar New Years Day. Începând cu luna decembrie, americanii se vor orienta către Japonia, Australia, Malaezia și SUA. Poți verifica datele și locațiile concertelor pe site-ul oficial al trupei.

Foto: Facebook, Judy Won