Rock News

Anthrax, Phil H. Anselmo & The Illegals și Cradle of Filth concertează la Rockdtadt Extreme Fest 2020

Phil Anselmo, fost solist al trupei Pantera, grupurile Cradle of Filth şi Anthrax se numără între numele anunţate pentru ediţia de anul viitor a Rockdtadt Extreme Fest. ROCKSTADT EXTREME FEST 2020 se va desfasura in perioada 30 iulie – 02 august in Rasnov, la poalele Cetatii Rasnov, pe terenul de biatlon.

Trupele confirmate pana acum la cea de-a 8-a editie a festivalului sunt: PHIL H. ANSELMO & THE ILLEGALS (Vulgar Display Of Pantera setlist), Anthrax, MAYHEM, KATAKLYSM, DESPISED ICON, DEATH ANGEL, THE BLACK DAHLIA MURDER, KAMPFAR, ROTTING CHRIST, CATTLE DECAPITATION, IN THE WOODS..., IN THE MORNING, DYSCARNATE si INFECTED RAIN.

Anthrax sau unul dintre „Big Four” ai thrash metal-ului, cum este cunoscut de către fani, și-a făcut apariția acum 38 de ani, în New York (1981), reprezentând după propriile definiții ale trupei răspunsul Americii la noul val de heavy metal britanic de la acel moment. Grupul a câștigat popularitate pe scena americană a anilor '80, iar după ce acest gen a câştigat tot mai mult teren în rândul publicului, pe la mijlocul anilor '80, Anthrax a fost inclusă în „The Big Four“ sau grupul celor mai celebre formaţii ale acestui curent muzical, alături de Metallica, Megadeth şi Slayer.

Un nume care nu mai are nevoie de prezentări, Cradle of Filth și-a lăsat puternic amprenta asupra scenei metal internaționale timp de aproape treizeci de ani. Apărută în Suffolk, Marea Britanie, în 1991, formația a pornit într-o continuă explorare muzicală, de la black metal-ul virulent care a marcat primele materiale, către explorarea unor zone diferite pe care le-a îmbinat cu succes. Zone precum precum gotic sau simfonic metal, care au fost mixate cu influențe ale altor subgenuri aparținând familiei metal. La nivel liric și estetic, Cradle of Filth și-a obișnuit fanii cu teme puternic influențate de literatura gotică, de simbolistica desprinsă din mitologie sau din filmele de groază.

Biletele sunt disponibile online pe iabilet si in reteaua iabilet.