Rock News

Judas Priest lansează propria varietate de rom - „Judas Priest Spiced Rum”

După ce că e lansată în ediție limitată, băutura nu va fi vândută decât în Suedia.

Dacă urmărești știrile din lumea metal, cu siguranță știi deja că e în trend ca formațiile să lanseze diverse băuturi asociate brandului de trupă. Pe principiul „mai bine mai târziu decât niciodată”, Judas Priest au decis să lanseze un sortiment de rom, după cum relatează Loudwire.

Din păcate pentru fanii din România (și din multe alte țări), pentru moment, băutura alcoolică nu va fi comercializată decât în Suedia. Poate ar fi cazul să punem la cale o excursie? Dacă planul ăsta ți se pare prea complicat, poți plasa o comandă aici.

Romul va fi scos pe piață în colaborare cu Brands For Fans, trupa menționând într-o declarație oficială că este „rom cu un strop de rău (evil)”.

Multe dintre concertele planificate de Judas Priest pentru lunile de început ale anului viitor au fost amânate din cauza stării de sănătate a lui Ozzy Osbourne, cu care ar fi trebuit să împartă scena în cadrul turneului „No More Tours 2”. Publicația Kerrang! scrie că i-a contactat pe reprezentanții formației, care au negat vehement continuarea turneului fără Ozzy.

Între timp, solistul Rob Halford a lansat un album cu melodii specifice sărbătorilor de iarnă despre care poți citi mai multe aici.

Foto: Facebook