Rock News

Queen răspunde celor care au criticat "Bohemian Rhapsody"

Queen a răspuns criticilor filmului "Bohemian Rhapsody", într-un interviu exclusiv care va fi publicat în noul număr al revistei Planet Rock, care apare pe 25 octombrie.

„Suntem o țară amuzantă, nu-i așa? Problema cu noi este că suntem prea populari și o multi din media ne urăsc pentru asta ”, spune Roger Taylor, tobosarul Queen in acest interviu.

„Au fost câteva recenzii decente”, subliniază el, „dar au fost multe care au fost cam amețitoare și superficiale", continuă Taylor.

„Dar recenziile proaste înseamnă de obicei că [filmul] va avea cu adevărat succes. Cred că oamenii știu mult mai multe decât criticii de film, iar informatiile rostogolite prin intermediul rețelelor de socializare sunt mai puternice decât recenzia unui tip care urmărește probabil 40 de filme pe săptămână și probabil a pierdut esența bucuriei unui film“.

Deși a primit recenzii mixte din partea criticilor de film și a fost criticat pentru inexactități istorice, “Bohemian Rhapsody” a fost un succes de public. Biopicul a devenit cel de-al 6-lea film cu cele mai mari incasari din 2018 și a castigat mai multe premii, de la Premiile Academiei, Globul de Aur, Screen Actors Guild și BAFTA.

Ceea ce este impresionant este faptul că, chiar și cu un buget de doar 50 de milioane de dolari, vânzările au depășit 900 milioane de dolari.

Foto: Getty Images/ Guliver.