Rock News

Robert Smith spune că The Cure lucrează la trei albume, unul pentru acest an

Robert Smith vorbește de ceva vreme despre un nou album The Cure. Din informatiile pe care ni le-a dat pana acum, discul va fi unul „dark”, inspirat de pierderea mamei, a tatălui și a fratelui său și are titlul temporar "Live From The Moon". Planul este ca acesta sa fie lansat de Crăciun.

Deși albumul planificat pentru 2019 va fi primul album al The Cure în peste un deceniu, NME relatează că fanii nu vor trebui să aștepte atât de mult pentru un alt disc.

"De fapt am pregătit trei albume, două dintre ele fiind într-un stadiu mai avansat. Primul va fi cel pe care îl vom lansa foarte curând. Cred că primul single, sau chiar întregul album, va fi lansat de Crăciunul acesta, sau ceva mai devreme. Este intitulat "Live From the Moon", dar cu siguranță îi voi schimba numele", a declarat Robert Smith.

Intr-un interviu pe care solistul The Cure l-a acordat Rock FM, cu ocazia primului concert al trupei sale in Romania, in vara acestui an, acesta declara:

"Dupa cum ai vazut in istoria formatiei, nu am lansat discuri foarte des. Nu este un scop in sine. Punem muzica noua pe piata doar daca suntem foarte multumiti de fiecare piesa. Nu ne grabim. Pot sa recunosc si ca am fost cam lenes (rade). Nu am avut inspiratie cat sa scriu un album intreg. Insa tocmai ce am iesit din studio. Am terminat inregistrarile. Eu spun ca vom avea o lansare de album pana in Craciun. Chiar anul asta".