Rock News

Philip Anselmo nu se simte foarte confortabil cu statutul de „legendă”

Depășind modul în care îl văd alți oameni, Anselmo declară că respectul reciproc este tot ce contează pentru el. „Încerc să fac un efort și să salut sau să fiu de treabă cu oricine”.

Solistul Philip Anselmo a vorbit despre succesul pe care l-a avut formația Pantera, dar și despre succesul său personal, într-un interviu acordat celor de la Pop Culture Madness/Music Mayhem Magazine în cadrul festivalului Louder Than Life și preluat de Blabbermouth.

Vorbind despre „moștenirea” Pantera, muzicianul folosește puține cuvinte, dar acestea sunt pline de sentiment. „Să fiu sincer, nici în cele mai nebunești vise nu îmi imaginam că voi face parte din ceva atât de mare într-un stil underground,” declară Anselmo. „Mă simt incredibil, frate. Asta e tot ce pot spune”.

Cât despre statutul său de „legendă”, solistul mărturisește că se simte un pic ciudat să fie idolul atâtor oameni. „Eu sunt foarte de gașcă,” spune Philip. „Când întâlnesc oameni, presupun că viețile lor sunt la fel de complicate ca a mea; au și ei propriile probleme – eu nu mă aflu în pielea lor și nici ei în a mea. De aceea, respectul reciproc este tot ce contează pentru mine. Încerc să fac un efort și să salut sau să fiu de treabă cu oricine de fiecare dată când sunt în public. Există prea multă furie în lume în momentul ăsta,” continuă artistul.

Despre proiectele sale muzicale actuale, alături de The IllegalsSuperjoint RitualDown și En MinorAnselmo a vorbit în același interviu, transcris parțial de Music Mayhem Magazine. „E foarte terapeutic pentru mine [...] să reușesc să îmi elimin lucrurile astea din sistem, stilistic vorbind. Le-am spus prietenilor și familiei că dacă nu aș fi avut muzica în viața mea, probabil aș fi fost în închisoare, sau chiar mort. Am crescut cu foarte multă furie în mine… multe conflicte și chiar și în ziua de azi am probleme din cauza tatălui meu, dar asta nu este decât responsabilitatea mea, așa că îmi este foarte util să îmi pot canaliza această furie,” a mărturisit artistul.

Foto: Facebook