Rock News

Ascultă varianta acustică a piesei „Under Your Scars” (Godsmack)

Melodia interpretată de Sully Erna și Tony Rombola în stil acustic este extrasă de pe cel de-al șaptelea disc semnat Godsmack, „When Legends Rise”.

Poți asculta acum o înregistrare de calitate superioară a variantei acustice pentru melodia „Under Your Scars”. Într-o sesiune muzicală pentru Octane Unleaded (Sirius XM), adusă în atenția noastră de Blabbermouth, solistul Sully Erna și chitaristul Tony Rombola își pun sufletul pe tavă în fața fanilor.

Melodia interpretată de cei doi artiști este extrasă de pe cel mai nou album ce poartă amprenta Godsmack, „When Legends Rise”. Al șaptelea material discografic al artiștilor a apărut pe piață în aprilie 2018, ajungând pe primul loc în patru clasamente întocmite de Billboard (Independent Albums, Top Alternative Albums, Top Hard Rock Albums și Top Rock Albums). În Billboard 200, „When Legends Rise” a ocupat o poziție puțin mai joasă – cea de-a opta, bucurându-se de succes și în Canada (clasament publicat tot de Billboard, locul 6) și Noua Zeelandă (New Zealand Heatseeker Albums, locul 7).  

Într-un interviu acordat publicației Loudwire, Erna a declarat că piesa asta vrea să transmită mesajul că e ok dacă ai cicatrici – „sunt dispus să mă împac cu ideea atâta timp cât și tu poți trăi cu cicatricile mele,” declară el. „Mi-a luat destul de mult timp să termin de pus melodia cap la cap pentru că nu reușeam să mă hotărăsc dacă ar trebui să fie acustică – dacă urma să fie o piesă rock – apoi, când am trecut-o la pian și am încetinit un pic ritmul, a început să sune ca o baladă epică precum Dream On/November Rain. Tot creștea și creștea, până a ajuns să fie o melodie epică,” a continuat muzicianul.

Foto: Facebook, Paris Visone