Rock News

Sepultura lansează live melodia „Isolation” și anunță denumirea noului album

Fanii prezenți la festivalul Rock In Rio au avut parte de o surpriză foarte plăcută - o piesă nouă și detalii despre noul material Sepultura.

Conform publicației Blabbermouth, Sepultura s-a decis asupra unei denumiri pentru noul album de studio la care lucrează. Discul „Quadra” este planificat pentru apariție în luna februarie a anului viitor prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records.

Numele materialului a fost dezvăluit în timpul concertului susținut de brazilieni pe scena festivalului Rock In Rio, vinerea trecută. Cu ocazia asta, băieții au interpretat și o piesă fresh de pe discul plănuit, „Isolation”, pe care o poți asculta mai jos.

De producție s-a ocupat, după cum relatează aceeași sursă, Jens Bogren, care a mai colaborat până acum cu Amon Amarth și Opeth.

Cel mai recent material discografic lansat de muzicieni, „Machine Messiah” (2017), a primit review-uri pozitive din partea a numeroase publicații, fiind caracterizat ca „o ieșire ambițioasă, furioasă și înfometată” (Thom Jurek, Allmusic).

Foto: Facebook