Rock News

Rob Halford plănuiește să lanseze un volum de memorii anul viitor

„Nu are sens să creezi o carte de genul dacă nu poți fi în totalitate sincer,” a declarat artistul.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru cei de la Ultimate Classic Rock, solistul Judas Priest, Rob Halford, a oferit câteva detalii despre volumul de memorii pe care plănuiește să îl lanseze anul viitor.

„Nu are sens să creezi o carte de genul dacă nu poți fi în totalitate sincer,” a declarat artistul. „De când am terminat cu băutura, am fost mai sincer și mai deschis când vorbesc despre mine decât am fost vreodată. Ai o singură șansă să faci asta și să o faci bine,” a continuat el.

Cu toate astea, Rob recunoaște că nu prea știe de unde să apuce acest proiect – se tot întreabă ce ar trebui să includă și ce nu. Idei are destule și deja le-a aranjat într-un cadru. „Nu vreau să fie o autobiografie,” declară muzicianul. „Va fi mai mult un volum de memorii. Vor exista multe elemente de care cititorul nu va fi interesat. Vor exista și momente în care se va gândi «Oh, Doamne, habar nu aveam că a făcut asta!». Dar va inspira fericire și va inspira și tristețe. Va inspira furie și va fi șocant. Va conține toate lucrurile care fac parte din viețile majorității oamenilor,” a adăugat legenda.

Nu vom avea extrem de mult de așteptat pentru a pune mâna pe carte – munca la ea deja a început. „Sperăm ca lansarea să aibă loc undeva pe la sfârșitul lui 2020,” spune cântărețul.

Judas Priest au lansat cel de-al optsprezecelea album din carieră, „Firepower”, în luna martie 2018. Băieții au trecut și pe la noi cu promovarea, susținând un concert demențial la Romexpo în iulie 2018.

Foto: Facebook