Rock News

Amy Lee și Sharon Den Adel dezvăluie când s-au întâlnit prima dată

Într-un interviu comun pentru Metal Hammer, cele două soliste, Amy Lee și Sharon Den Adel, au dezvăluit că s-au întâlnit pentru prima dată abia anul trecut si ca acesta intalnire a fost si punctul de plecare pentru turneul european comun al celor doua trupe.

„Ne-am întâlnit o dată anul trecut”, a declarat Amy Lee. "Within Temptation au fost foarte draguti și au venit la unul dintre concertele noastre".

„Este destul de ciudat că nu ne-am întâlnit mai devreme, dar sunt încântata că s-a întâmplat”, a adaugat Sharon. „Am fost fericita să o cunosc [pe Amy Lee], în sfârșit, după atâția ani".

Within Temptation și Evanescence își unesc forțele pentru un turneu european comun ce va avea loc în aprilie 2020. „Worlds Collide Tour” va începe în Bruxelles pe 4 aprilie, al doisprezecelea și, în același timp, ultimul concert, fiind planificat pentru data de 21 aprilie în Amsterdam.

„Avem niște vești foarte bune…,” a declarat solista Within Temptation, Sharon Den Adel. „În aprilie, ne vom uni forțele cu Evanescence pentru a vă aduce un turneu foarte special! Este un turneu pe care nu vrei să îl ratezi. A fost foarte mișto să o întâlnesc pe Amy (Lee, solista Evanescence) și restul trupei de curând. Cred că avem foarte multe în comun, dar, cel mai important, sunt sigură de pasiunea și focul pe care le avem în comun pentru ceea ce iubim cel mai mult să facem. Abia aștept să plecăm împreună într-un turneu european și să îl transformăm într-o experiență memorabilă!”

Foto: Getty Images/ Guliver.