Rock News

Urmărește concertul susținut de DragonForce cu ocazia lansării abumului „Extreme Power Metal”

Britanicii de la DragonForce au revenit în forță cu discul tocmai la deschiderea TwitchCon 2019 și, mulțumită lui Herman Li, putem viziona spectacolul complet pe platforma Twitch.

DragonForce au lansat vinerea asta cel de-al optulea lor album de studio, „Extreme Power Metal”. Cu ocazia asta, muzicienii au susținut un concert în deschiderea TwitchCon 2019 (San Diego, California). Spectacolul a fost, de asemenea, difuzat pe platforma Twitch în timp real, înregistrarea putând fi vizionată aici.

„Sunt foarte entuziasmat să fac parte din programul ceremoniei de deschidere Twitch și să dau cea mai mare petrecere de lansare a unui album metal de anul acesta,” declara chitaristul Herman Li. „Toată lumea este invitată. Dacă nu puteți ajunge personal, alăturați-vă nouă pe livestream,” a completat el.

Pe 1 octombrie, muzicienii vor începe un turneu nord-american alături de Dance with the dead și Starkill, urmând ca de pe 2 noiembrie să ia la picior Marea Britanie împreună cu Lovebites și McRocklin & Hutch. După o pauză bine-meritată de sărbători, artiștii vor susține și câteva concerte pe teritoriu european, începând cu 3 februarie.

Videoclipul abia lansat al melodiei „Razorblade Meltdown”, dar și cel puțin mai vechi al piesei „Heart Demolition”, pot fi vizionate mai jos.

Iată lista completă de melodii a albumului „Extreme Power Metal”:

  1. Highway to Oblivion
  2. Cosmic Power of the Infinite Shred Machine
  3. The Last Dragonborn
  4. Heart Demolition
  5. Troopers of the Stars
  6. Razorblade Meltdown
  7. Strangers
  8. In a Skyforged Dream
  9. Remembrance Day
  10. My Heart Will Go On (cover după Celine Dion)

 

Foto: Facebook