Rock News

Phil Campbell lansează single-ul „Swing It” în colaborare cu Alice Cooper

Această a doua melodie extrasă de pe albumul solo al lui Campbell este feroce, dar merită re-ascultată și colaborarea cu Dee Snider. Hai aici să te bucuri de amândouă.

Unul dintre cei mai renumiți chitariști din lumea metalului, Phil Campbell, a lansat o colaborare cu legendarul Alice Cooper. Poți urmări mai jos videoclipul cu versuri al noii piese.

Melodia „Swing It” este extrasă de pe primul disc solo al fostului membru Motörhead, apariția materialului „Old Lions Still Roar” fiind planificată pentru data de 25 octombrie prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast.

Albumul va fi lansat într-o multitudine de formate – CD, vinil și digital – fiind disponibil pentru comenzi în avans chiar aici. La disc au mai contribuit nume mari ale genului, precum Dee Snider, Rob Halford (Judas Priest), Joe Satriani, Whitfield Crane (Ugly Kid Joe) și Ben Ward (Orange Goblin).

Luna trecută, artistul a mai lansat o piesă extrasă de pe album, în colaborare cu Snider, Mick Mars (Mötley Crüe) și Chris Fehn (ex-Slipknot). Ascultă „These Old Boots” mai jos, în cazul în care nu ai avut-o pe repeat până acum.