Rock News

Saint Asonia au revenit cu videoclipul melodiei „The Hunted”

„Clipul pentru 'The Hunted' are un vibe ce aduce a 'Scufița Roșie',” este declarația oficială a formației.

Canadiano-americanii de la Saint Asonia au revenit cu videoclipul melodiei „The Hunted”, un proiect la care au lucrat cu PR BrownPR este cel care a regizat și clipul cântecului „Better Place”, de pe primul disc al formației („Saint Asonia”, 2015). La piesa asta a contribuit solistul formației Godsmack, Sully Erna.

„Clipul pentru The Hunted are un vibe ce aduce a Scufița Roșie. Dar este ceva mai înfricoșător, dacă vrei să îi spui așa,” declară trupa pe pagina oficială de Facebook. „E un cântec destul de direct, așa că am vrut ca videoclipul să fie simplu și să intrige vizual. Cred că ne-a ieșit. Sperăm să vă placă”.

Băieții au lansat acum câteva zile și melodia „Beast”, extrasă, la fel ca și „The Hunted”, de pe discul „Flawed Design”. Cel de-al doilea album semnat Saint Asonia poate fi deja comandat în avans de aici.

După ce a părăsit Three Days Grace, solistul Adam Gontier a decis să pună bazele acestei formații. Așa se face că i s-au alăturat alți trei muzicieni extrem de apreciați – chitaristul Mike Mushok (Staind), toboșarul Sal Giancarelli și basistul Cale Gontier (Art Of Dying) - formând Saint Asonia.

Foto: Atom Splitter PR