Rock News

DragonForce revin cu videoclipul melodiei „Razorblade Meltdown”, iar Herman Li motivează alegerile pentru single-urile lansate deja

Știm că ai și tu câteva nelămuriri, așa că iată de ce au fost lansate fix melodiile astea (care nu sunt cele mai bune, spune Li) și de ce au ales tocmai Celine Dion pentru un cover.

Britanicii de la DragonForce ne aduc cel de-al treilea videoclip legat de albumul „Extreme Power Metal”, acela al piesei „Razorblade Meltdown”. Cel de-al optsprezecelea disc al muzicienilor va apărea pe piață la data de 27 septembrie.

Într-un interviu acordat publicației Dead Press, chitaristul Herman Li (nu prea) ne-a informat care sunt piesele sale preferate pentru concerte, de pe noul disc și a vorbit despre colaborarea live cu Stevie T, menționând, însă, și motivele pentru care trupa a inclus pe material un cover după Celine Dion.

„Nu vreau să anunț deja setlistul,” a declarat muzicianul, „e important să nu știi sfârșitul filmului înainte să mergi să îl urmărești. Evident, vom cânta single-urile și alte câteva piese de pe disc. Partea amuzantă e că single-urile chiar nu sunt cea mai bună parte a albumului. Am început încet din cauza faptului că producția video pentru celelalte melodii, care sunt mai bune, costa mai mult și dura mai mult, așa că avem material mai bun despre care lumea nici nu știe. Ai crede că single-urile ar trebui să fie cele mai bune piese, dar chiar nu sunt”.

Cât despre apariția lui Stevie T, Li a declarat că a fost o mișcare naturală. „Îl întâlnisem înainte, are un canal de YouTube foarte mișto și e un muzician grozav. S-a întâmplat după ce am făcut mișto de cântatul la trianglu – fanii ne tot ziceau să îl recrutăm pe Stevie să cânte la trianglu, așa că o facem! L-am pus pe Stevie T să cânte la trianglu în turneul următor. De ce nu? Și la chitară-bas, evident.”

Coverul după „My Heart Will Go On” a fost, de asemenea, o alegere foarte inspirată în opinia lui Herman – „Adăugăm o melodie epică pe fiecare album DragonForce și se potrivește cu tema albumului și cu coperta, ne-am distrat. E foarte catchy și oamenilor le place,” explică el.

Până acum, am avut ocazia să ascultăm două dintre melodiile incluse pe album – „Highway to Oblivion” și „Heart Demolition”.

Foto: Facebook