Rock News

Bad Wolves revin cu melodia „Sober”

Americanii de la Bad Wolves au revenit cu o piesă ce ne îndeamnă să oferim susținere persoanelor dragi, „Sober”.

Albumul de pe care este extrasă noua melodie, „N.A.T.I.O.N.”, va apărea pe piață pe 25 octombrie prin intermediul casei de discuri Eleven Seven Music, însă poate fi comandat în avans de pe Amazon în format digital, pe CD sau vinil.

„Sober” este a treia melodie de pe album care ne ajunge la urechi, predecesoarele sale fiind „Killing Me Slowly” și „I’ll Be There, pe care le poți asculta mai jos.

Mesajul celei mai noi piese este foarte personal pentru solistul Tommy Vext, relatează Loudwire. „Este o melodie foarte personală despre refacerea mea,” spune muzicianul. „Mesajul este unul foarte puternic – să nu ne pierdem încrederea în noi sau în persoanele care încearcă – cele care chiar încearcă să se îmbunătățească”.

Bad Wolves vor pleca în 2020 într-un turneu european alături de Five Finger Death Punch și Megadeth. Seria de concerte va începe în Helsinki, pe 20 ianuarie, ultimul spectacol fiind planificat pentru data de 22 februarie, în Sofia. Muzicienii vor trece prin Finlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Franța, Marea Britanie, Germania, Polonia, Cehia, Italia, Elveția, Austria, Ungaria și Bulgaria.

Înainte de aceste reprezentații, cele trei formații vor avea și o oprire în Ucraina, alături de alte două spectacole în Rusia.

Foto: Facebook, Davide Jackson