Rock News

Devin Townsend a lansat videoclipul animat al piesei „Why?”

Canadianul Devin Townsend a lansat videoclipul uneia dintre cele mai apreciate melodii ale sale din ultima vreme.

„Why?” beneficiază acum, după cum probabil ai dedus și din titlul articolului, de un clip animat regizat de nimeni altul decât DC Turner, artistul multi-talentat care a colaborat cu unele dintre cele mai mari multinaționale - Universal Pictures, Dreamworks, McDonalds, Siemens, Pop Cap, și alte câteva îi întregesc CV-ul impresionant.

Cel mai recent disc al lui Townsend, „EMPATH” (de pe care a fost extrasă și piesa „Why?”), a apărut pe piață în martie, urmând ca artistul să înceapă un turneu european de promovare al acestuia. Susținerea pentru concertele planificate în cadrul „EMPATH – European Tour Vol. 1” va veni din partea englezilor de la Haken. Între 15 noiembrie și 13 decembrie, Devin va susține nu mai puțin de 21 de spectacole. Poți verifica aici toate locațiile care i-au făcut cu ochiul muzicianului.

Cu toate astea, canadianul nu se va opri aici – Townsend declară că Europa este doar începutul, urmând ca și altor teritorii să le vină rândul.

„M-am gândit destul de mult timp la ce vreau să însemne spectacolele astea,” declară solistul pe pagina sa oficială de Facebook. „Un lucru care mi-a rămas după experiența DTP (n.r.: Devin Townsend Project) a fost conștientizarea faptului că aș vrea să încorporez un element de improvizație în ceea ce fac. Cu cei mai buni muzicieni pe care îi pot găsi, plănuiesc să interpretez tot catalogul muzical pe care îl am în spate împreună cu materialul de pe Empath, într-un mod diferit în fiecare noapte. Mai puține computere, mai puțină structură rigidă. Vreau să folosesc Volume 1 ca o oportunitate de a-mi împărtăși arta cu fanii într-un mod nou,” continuă el.

Foto: Facebook

Sursa: Pagina Facebook Devin Townsend