Rock News

"Flight Of Icarus", Iron Maiden, înregistrare video cu patru camere din turneul american al trupei

Capital Chaos TV a încărcat pe contul de YouTube o filmare video realizata cu patru camere a interpretarii melodiei "Flight Of Icarus". Inregistrarea este din concertul din pe 5 septembrie de la Tacoma Dome, Washington.

Bateristul Nicko McBrain a declarat recent despre turneul american al grupului:

„Când ești acolo în carne și oase si vezi aceasta incredibila scena și producția pe care am pregatit-o în acest spectacol, vei fi absolut uimit.”

Potrivit datelor de la Billboard's Boxscore, turneul "Legacy of the Beast" al trupei Iron Maiden din vara anului 2018 a însumat peste 27 de milioane de dolari din 17 spectacole. Vara trecuta, Iron Maiden a concertat si in Europa.

Turneul din America de Nord din 2019 cuprinde o serie extinsă de spectacole pe stadioane, produsa de Live Nation. Turneul va cuprinde un total de 33 de orașe din SUA și Canada, inclusiv Portland, Oregon unde nu au mai cantat din 1987, de la turneul "Somewhere In Time".

Conceptul turneului „Legacy Of The Beast” a fost inspirat de jocul pentru mobil, dar și de o serie de benzi desenate cu același nume, iar aranjamentul scenei va fi compus din mai multe „universuri” diferite, dar care se vor întrepătrunde, acoperind o secțiune destul de mare din materialul lansat de britanici prin anii '80. Artiștii vor adăuga în povestea asta și niște melodii de pe albumele mai noi, pentru a crea diversitate.

Foto: Getty Images/ Guliver.