Rock News

Muzica celor de la AC/DC, spaima bizonilor

Ocazional, șerifii americani sunt puși la încercare de natură și trebuie să se bazeze pe creativitate pentru a garanta securitatea tuturor părților implicate. Iată care este, mai pe larg, povestea.

Forțele de ordine americane din Yellowstone au diverse atribuții, printre care și ghidarea bizonilor înafara șoselelor, pentru ca toată lumea să fie în siguranță, relatează Planet Rock într-o preluare de pe pagina de Facebook a Biroului Șerifului din Districtul Gallatin.

Cu toate astea, animalele nu cooperează atunci când ai tu chef, așa că, în unele situații, nici măcar claxoanele sau sirenele de poliție nu sunt de ajuns să convingă bizonii să evacueze șoselele. Cu puțină creativitate, forțele de ordine au găsit soluția – muzica AC/DC pusă la maxim în boxe. Dacă exploratorii aud vreodată „Hell’s Bells” în timpul traseelor, vor realiza cât de bine se integrează rockul în natură, nu?

Concluzia? Aceste animale care, în cel mai bun caz, au undeva la o tonă fiecare, sunt foarte deschise către persuasiune prin muzică bună.

„Hell’s Bells” este prima melodie de pe discul „Back In Black”, cel de-al șaptelea album al australienilor de la AC/DC, lansat în octombrie 1980. Pentru înregistrarea piesei, a fost folosit un clopot de bronz cântărind în jur de 910 kg, o replică exactă a Clopotului Denison din Turnul Carillon, aflat la Muzeul Războiului din Loughborough.

Foto: Facebook