Rock News

Fire From the Gods revin cu videoclipul melodiei „Right Now”

Iată cum sună cea de-a doua piesă care ne ajunge la urechi de pe noul album al muzicienilor, „American Sun”.

Americanii de la Fire From the Gods au lansat „Right Now”, cea de-a doua melodie extrasă de pe discul „American Sun”, care va apărea pe 1 noiembrie. Primul single lansat de băieți, „Truth To The Weak (Not Built To Collapse)”, a apărut în iulie și a fost compus având la bază ideea că mereu va exista ceva sau cineva care va încerca să te facă să renunți, chiar propria frică de a fi respins.

„Cu ajutorul acestui album,” declară solistul AJ Channer pe pagina de Facebook a formației, „încercăm să punem accentul pe ideea că diferențele dintre noi și originile noastre nu trebuie să ne definească sau să ne dicteze parcursul. Ca în Narrative, relatez povestea din perspectiva mea, dar este o poveste cu care oameni din toate categoriile sociale se pot identifica pentru că toți ne lovim de aceleași provocări… și singura modalitate de a le depăși este să le înfruntăm împreună,” continuă artistul.

Muzicienii au lansat albumul de debut „Narrative” în 2016, urmând ca în anul următor să îl relanseze sub denumirea „Narrative Retold”. Ulterior, americanii au schimbat casa de discuri cu care colaborează, trecând de la Rise Records la Eleven Seven, prin intermediul căreia vor reveni cu „American Sun”.

Melodiile pe care băieții le-au inclus pe albumul cel nou sunt următoarele:

  1. Truth To The Weak (Not Built To Collapse)
  2. Right Now
  3. American Sun
  4. Trust
  5. They Don't Like It (Ft. Sonny Sandoval)
  6. Fight the World
  7. Victory
  8. Make You Feel It
  9. Survivor's Prayer
  10. All My Heroes Are Dead
  11. Out of Time
  12. Another Level
  13. Break the Cycle

Foto: Facebook