Rock News

Lzzy Hale (Halestorm) s-a simțit ca un copil în momentele în care a împărțit scena cu Alice Cooper

„Mă aducea pe scenă în fiecare seară să cânt 'School’s Out' cu el,” mărturisește Lzzy pentru postul radio WDHA.

Solista Halestorm, Lzzy Hale, declară pentru postul radio WDHA, într-un interviu transcris parțial de Blabbermouth, că trupa se va ocupa de un alt proiect înainte de a începe turneul planificat alături de Godsmack (20 septembrie).

Artista a decis să relateze, însă, câte ceva despre turneul în care a împărțit scena cu legendarul Alice Cooper înainte de a vorbi despre planurile de viitor. „Mă aducea pe scenă în fiecare seară să cânt School’s Out cu el,” mărturisește artista, recunoscând că în momentele respective avea senzația că a regresat la vârsta de 11 ani, deși face parte dintr-o formație de succes de 22 de ani.

„Avem un proiect la care lucrăm,” explică Hale decizia de a reveni în studio. „Încă nu aducem vorba despre un album nou, dar lucrăm la un proiect. Nu este vorba despre Reanimate, e ceva diferit. Apoi vom pleca în turneu cu Godsmack, iar după aceea, prin Europa, cu prietenii noștri de la In This Moment și New Years Day”. Pe mai departe, Lzzy înșiră planuri alături de Black Stone Cherry în Australia și o vizită rezervată în Malaezia, toate astea înainte de Crăciun.

Halestorm au concertat alături de Alice Cooper de 19 ori, între 17 iulie și 16 august, cu susținere din partea formației Motionless In White.

Cel mai recent album de studio semnat Halestorm, „Vicious”, a apărut acum puțin mai mult de un an, în iulie 2018.

Poți urmări mai jos interviul complet acordat de artistă:

Foto: Facebook