Rock News

Urmărește noul videoclip semnat DragonForce, „Heart Demolition”

Hai să vezi și ce cover au introdus englezii pe noul album.

Britanicii de la DragonForce au lansat videoclipul singleului „Heart Demolition”, un concept inspirat din jocurile video de acțiune, personajul principal fiind transpus într-un univers în care trebuie să învingă un ninja ce poartă un cap imens de urs de pluș. 

Melodia este extrasă de pe cel de-al optulea disc de studio al metaliștilor, „Extreme Power Metal”, care va apărea pe 27 septembrie. Ăsta este al doilea cântec de pe album care ne ajunge la urechi, primul fiind „Highway To Oblivion”, lansat la sfârșitul lunii iulie.

„Extreme Power Metal” va include nouă piese originale, dar și un cover oarecum neașteptat. Englezii au hotărât să încerce o interpretare a melodiei „My Heart Will Go On”, a legendarei Celine Dion. Dacă rezultatul este unul reușit, vom afla, cel mai probabil, luna viitoare.

Muzicienii au plănuit deja un turneu global de promovare a materialului discografic, împârțit în câte o lună pentru fiecare „zonă”. În America de Nord vor ajunge în octombrie, luând parte și la croaziera organizată de Megadeth, „Megacruise”, Marii Britanii i-au rezervat luna noiembrie, iar prin restul Europei vor ajunge în februarie, după sărbătorile de iarnă. Ca invitați, vor urca pe scenă în cadrul concertelor din SUA și Canada, Stevie T, Dance with the Dead și Starkill, iar în Marea Britanie vor mai participa la turneu Lovebites și Mcrocklin & Hutch.

Iată lista completă de melodii a albumului „Extreme Power Metal”:

  1. Highway to Oblivion
  2. Cosmic Power of the Infinite Shred Machine
  3. The Last Dragonborn
  4. Heart Demolition
  5. Troopers of the Stars
  6. Razorblade Meltdown
  7. Strangers
  8. In a Skyforged Dream
  9. Remembrance Day
  10. My Heart Will Go On (cover după Celine Dion)

 

Foto: Facebook, Marc Hudson Fanclub