Rock News

David Ellefson (Megadeth) revine cu videoclipul melodiei „Sleeping Giants”

Cântecul care dă numele primului album solo pus la cale de basistul David Ellefson, „Sleeping Giants”, beneficiază acum de un videoclip fenomenal.

La piesă și-au adus aportul vocal rapperul Darryl McDaniels, cunoscut sub numele de scenă DMC, și Thom Hazaert. Nu trebuie să trecem, însă, cu vederea, contribuția instrumentală a chitariștilor Ilias Papadakis (Memorain), Ron Thal, zis și „Bumblefoot” (ex-Guns N’ Roses), Steve Conley (Flotsam And Jetsam) și Ethan Brosh (Burning Heat).

Conform Metalshock Finland, David Ellefson a declarat că a fost o adevărată onoare să colaboreze cu DMC, „iar piesa a ieșit senzațional”.

„Când Thom mi-a zis că DMC vrea să lanseze o colaborare cu noi, m-am gândit imediat la Sleeping Giants. Iar când a venit la Revolution, în Amityville, să cânte alături de noi și să filmăm videoclipul, s-a creato energie incredibilă. Cred că toți cei prezenți au primit un spectacol pe care nu îl vor uita prea curând”.

Albumul „Sleeping Giants” a apărut pe piață pe 19 iulie și a ocupat poziția a douăsprezecea în clasamentul Billboard 200 în săptămâna apariției. Acesta a fost produs de Ellefson în colaborare cu partenerul său de afaceri, Hazaert. Alături de Thom, David a re-pus pe picioare casa de discuri Combat Records și a scris cel de-al doilea volum bibliografic despre viața sa alături de Megadeth, „More Life With Deth” (16 iulie 2019), continuarea volumului „My Life With Deth” (2013).

 

Foto: Facebook