Rock News

Five Finger Death Punch ne țin la curent cu progresul înregistrărilor pentru următorul disc

Într-un clip video de numai un minut, chitaristul Jason Hook ne explică programul lui zilnic și ne oferă un sneak peek pentru una din melodiile la care lucrează.

După spusele sale, artistul caută să creeze ceva similar cu „Wash It All Away” („Got Your Six”, 2015). „O piesă curajoasă, care te face să te simți bine,” își expune el ideea.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea „The Art And Span”, chitaristul Zoltan Bathory a declarat că următorul disc va însemna o abordare groove metal, nu neapărat muzică mai rapidă și mai furioasă.

„Albumele noastre ajung mereu să fie un amestec,” a afirmat Bathory într-o altă înregistrare ce documentează progresul înregistrărilor. „Până la urmă, suntem în situația norocoasă de a putea lucra la album cât timp vrem. Putem rămâne în studio pentru totdeauna dacă asta ne dorim,” a continuat muzicianul.

Toboșarul Jeremy Spencer a părăsit formația în decembrie, scaunul lui fiind acum ocupat de Charlie Engen. Actualul baterist al formației este cel care s-a ocupat de linia melodică pentru tobe pe noul album.

FFDP vor începe un turneu nord-american pe 1 noiembrie, în cadrul căruia vor împărți scena cu Three Days GraceBad Wolves și Fire From The Gods

„And Justice For None”, cel de-al șaptelea album de studio Five Finger Death Punch, a debutat pe locul al patrulea în topul Billboard 200

Foto: Facebook