Rock News

Killswitch Engage lansează videoclipul cântecului „The Signal Fire”

Una dintre cele mai reușite melodii extrase de pe ultimul disc al americanilor de la Killswitch Engage („Atonement”), beneficiază acum de un videoclip care îți dă fiori.

„The Signal Fire”, piesa al cărei clip îl poți urmări mai jos, este materialul la care a contribuit fostul solist al formației, Howard Jones. Actualul cântăreț, Jesse Leach, spune că are o conexiune specială cu Jones, dată de afecțiunile mintale de care suferă ambii artiști.

„The Signal Fire” a fost inspirată chiar de aceste experiențe similare ale celor doi muzicieni. Conform Blabbermouth, Leach a declarat că videoclipul este „o demonstrație de solidaritate și unitate”.

„În vremurile în care trăim, cred că este un mesaj important – nu numai pentru noi, ca trupă, și pentru fani, ci și pentru umanitate în general. Este un apel la compasiune și înțelegere! Există putere în unitate,” a continuat Jesse.

Leach a discutat cu United Rock Nations despre discul „Atonement”, spunând că acesta este pe primul loc ca diversitate dintre toate albumele lansate de formație până acum.

„Am senzația că am reușit să includ multe momente din viața mea și modul în care văd eu lumea,” declară muzicianul. „Nu aș schimba absolut nimic, iar ăsta este un sentiment grozav. Sunt foarte mândru (de cum a ieșit)”.

„Atonement” a apărut pe 16 august prin intermediul casei de discuri Metal Blade Records.

Iată și lista de melodii a discului:

  1. Unleashed
  2. The Signal Fire(feat. Howard Jones
  3. Us Against The World
  4. The Crownless King(feat. Chuck Billy
  5. I Am Broken Too
  6. As Sure As The Sun Will Rise
  7. Know Your Enemy
  8. Take Control
  9. Ravenous
  10. I Can't Be The Only One
  11. Bite The Hand That Feeds

Foto: Facebook