Rock News

Cum a fost la Rock Nights 4: cele mai frumoase momente

Ultima seară a ONE! i-a adus la #RockNights pe Robin and the Backstabbers, Iris, Trooper şi Holograf. Hai sa vezi cum a fost.

Robin and the Backstabbers sau bucuria de a face muzica

Una dintre cele mai apreciate trupe live, Robin and the Backstabbers a dat startul ultimei seri a ONE! Festival, la "Rock Nights". "SPNZRTR", "Sat după sat" sau „Când te-am cunoscut Cristina” au adus numai oameni frumoși în Piața Ovidiu din Constanța. Şi a fost „inerţie, inerţie, diluant şi bucurie”!

"Enter Sandman", ca mulțumire Iris către Metallica, în ultima seară a ONE! Festival 2019

Acum cinci seri, Metallica a cântat o bucată din "De vei pleca", varianta pe care Iris a făcut-o la piesă originală Whitesnake.

Aseară, Iris a mulțumit trupei Metallica interpretând în ultima seară de la ONE! Festival, din Constanța, "Enter Sandman", piesa cu care trupa americană a încheiat cel mai recent concert de la București.

"Trenul fără naș", "Somn bizar", "Floare de Iris" sau un alt cover, de dată această după Uriah Heep, "Doamna în negru" s-au auzit aseară în interpretarea Iris.

Trooper, energie la maximum si mesaj puternic

Trooper ni l-a adus pe scenă pe Cristian Hrubaru pentru "Două roți" și a avut publicul în palmă, aducând o infuzie de energie la Constanța. "Trec anii", "Liceu cimitir" - care ne-a întors înapoi pe băncile școlii - "Tari că munții" sau "Maturizare" au demonstrat încă o dată că heavy-ul are un public fidel și cunoscător și ca rock-ul nu și-a pierdut mesajul.

Holograf incheie cel mai mare festival al muzicii romanesti, ONE!

Holograf, una dintre printre primele trupe rock apărute în România, cu o vechime de 41 de ani, a inchis cel mai mare festival al muzicii romanesti, ONE!

Trupa a cântat publicului de toate vârstele adunat in Piata Ovidiu, avand o ora de live, multa emoție și suprize. "Primavara incepe cu tine", "Cat de departe", "N-am stiut", "Ochii tai", "Ti-am dat un inel" au fost cantate alaturi de public pentru ca show-ul sa se incheie cu "Banii vorbesc" si "Cat de departe".