Rock News

Dimmu Borgir anunță un turneu european alături de Amorphis și Wolves In The Throne Room

Cel mai recent album semnat Dimmu Borgir, „Eonian”, a apărut în mai 2018, ocupând, în săptămâna lansării, un loc în Top 10 în Elveția, Norvegia, Germania, Finlanda și Austria.

Norvegienii de la Dimmu Borgir au anunțat un proiect impresionant pentru anul viitor – un turneu european alături de finlandezii Amorphis și americanii de la Wolves In The Throne Room. Turneul se va desfășura în ianuarie și februarie 2020.

Băieții vor ajunge în Marea Britanie (Londra, O2 Forum Kentish Town), Franța (Paris, Bataclan), Elveția (Zurich, Komplex 457), Olanda (Tilburg, O13) și Germania (Munchen, Tonhalle; Filderstadt, Filharmonie; Berlin, Columbiahalle; Oberhausen, Turbinenhalle; Hanovra, Swiss Life Music Hall).

Dimmu Borgir au urcat luna asta pe scena festivalului Rockstadt Extreme Fest 2019. Tu ai apucat să îi vezi live?

Imediat după, băieții au fost nevoiți să își anuleze apariția planificată pentru festivalul britanic Bloodstock Open Air (8-11 august) din cauza unor probleme de sănătate. Norvegienii au anunțat situația pe pagina oficială de Facebook  a trupei, menționând că „doctorii au recomandat odihnă totală pentru cel puțin o săptămână și au spus că apariția pe scena festivalului Bloodstock va agrava situația”.

Foto: Facebook