Rock News

Eddie Jackson (Queensrÿche) dorește să lanseze un proiect solo în viitorul apropiat

„Scriu în fiecare zi, oricând am timp,” declară artistul pentru emisiunea „The Unchained Rock Show”.

Basistul Eddie Jackson declară într-un interviu acordat pentru emisiunea „The Unchained Rock Show” că există posibilitatea să își dezvolte un (re)nume pe cont propriu în viitorul apropiat. După mai mult de 30 de ani de carieră metal, în care Jackson nu a lansat nici un material solo sau în colaborare cu alți artiști, muzicianul ia în considerare o carieră solo, pe lângă apartenența la Queensrÿche.

„Scriu în fiecare zi, oricând am timp,” declară artistul. „Mereu mi-am dorit să dezvolt un proiect independent de Queensrÿche. Dar e constant în lucru pentru că prioritatea este trupa, iar asta ne ocupă foarte mult timp. Totuși, nu se știe niciodată – s-ar putea să lansez un proiect solo în curând, rămâne de văzut”.

Cel mai recent disc semnat Queensrÿche, „The Verdict”, a apărut pe piață în martie prin intermediul casei de discuri Century Media. De producția, mixarea și masterizarea albumului s-a ocupat Chris Harris, zis și „Zeuss”, care a colaborat până acum și cu Rob ZombieIced EarthHatebreed și Overkill.

Turneul european al băieților, început pe 25 iulie, include și participarea la croaziera organizată de MegadethMegacruise (13-18 octombrie).

Discul „The Verdict” conține următoarele melodii:

  1. Blood Of The Levant
  2. Man The Machine
  3. Light-Years
  4. Inside Out
  5. Propaganda Fashion
  6. Dark Reverie
  7. Bent
  8. Inner Unrest
  9. Launder The Conscience
  10. Portrait

Foto: Facebook