Rock News

Holograf încheie ONE! Festival duminică, in Piața Ovidiu din Constanța

Duminica aceasta, 18 august, este ultima seară din cele patru weekend-uri în care îți vei putea vedea artiștii rock favoriți. În această duminică te așteaptă în Piața Ovidiu din Constanța Robin and the Backstabbers, Iris, Trooper si Holograf. Intrarea este liberă, iar concertele incep la ora 18:00.

Potrivit site-ului oficial al formatiei, bazele trupei Holograf au fost puse in 1978 de Mihai Pocorschi, Eugen Sonia, Boris Petrof, Cristian Lesciuc si Stefan Radulescu au fost muzicienii care au reprezentat primul “nucleu” al Holograf-ului. La scurt timp dupa aceea, in 1979, au fost cooptati doi membri noi: Edi Petrosel (tobe) si Tino Furtuna (clape), ei ramanand pana azi in componenta formatiei.

Costineşti a fost ''rampa'' de lansare şi primele albume au avut un succes extraodinar, intr-o epoca cenusie in care rock-ul era "Cenusareasa" muzicii.

Holograf a devenit de atunci incoace una dintre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conţinând câteva cântece care au ajuns hit-uri. ''Banii vorbesc'', ''Dincolo de nori'', ''Ţi-am dat un inel'', ''Undeva departe'', ''Să nu-mi iei niciodată dragostea'', ''Viaţa are gust'' sau ''Cât de departe'' sunt doar câteva dintre piesele de rezistenţă ale trupei, care în continuare este foarte activă şi realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public.

ONE! este cel mai mare festival al muzicii românești. Timp de 4 weekend-uri, Piața Ovidiu din Constanța se va transforma în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc.

Foto: Facebook.