Rock News

Timpuri Noi deschide cea de-a doua seară "Rock Nights" a ONE! Festival de la Constanța

Aflați în studioul Rock FM, la emisiunea Playground cu Despot și Hefe, Timpuri Noi au dezvăluit că cel mai nou album, "Moldova Mon Amour", va apărea în această toamna. În ceea ce privește data exactă, Dan Iliescu a declarat că "apare când apare pentru că e nou".

În ceea ce privește inspirația, Dan Iliescu a spus că și-o găsește când "bea la cârciumă impreuna cu baietii simpli" și și-a propus sa facă rock pana la 85 de ani, dupa care să se apuce de blues. Vezi aici podcastul emisiunii.

Duminica aceasta, 4 august, este a doua seară din cele patru weekend-uri în care îți vei putea vedea artiștii rock favoriți. În această duminică te așteaptă în Piața Ovidiu din Constanța Timpuri Noi, Vama si Cargo. Intrarea este liberă, iar concertele incep la ora 20:00.

ONE! este cel mai mare festival al muzicii românești. Timp de 4 weekend-uri, Piața Ovidiu din Constanța se va transforma în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc.

Concertele vor fi transmise live pe Facebook și pe Rock TV.

Timpuri Noi

Interzisă la radio și tv inainte de 1989, Timpuri Noi nu avea unde sa concerteze decat in cluburi. Si acestea riscau să fie închise daca ii gazduiau, după cum spunea Dan Iliescu într-un interviu radio în 1997.

Dupa 1989, Timpuri Noi a devenit una dintre trupele etalon ale noii generatii, anii 1994 și 1995 fiind cei mai de succes pentru trupa.