Rock News

Prima seara de "Rock Nights" de la ONE Festival a umplut Piata Ovidiu din Constanta

ZOB a salvat Planeta, Celelalte Cuvinte l-au "readus" pe Florian Pittiș, iar trupa lui Cristi Minculescu a fost chemata de doua ori la bis. Ne intalnim duminica aceasta, din nou, in Piata Ovidiu din Constanta pentru al doilea week-end "Rock Nights".

ZOB a salvat Planeta aseară, în deschiderea "Rock Nights", la ONE Festival

ZOB a cântat aseară, în deschiderea serii "Rock Nights" de la ONE Festival, încheindu-și show-ul cu "Arată-mi mâțele", pentru salvarea Planetei. "Telenovelele", "Drumurile noastre", "Radio Punk" s-au auzit duminica seară, într-un show transmis live pe Facebook-ul Rock FM și live pe Rock TV. Pe ultima melodie, "Arată-mi mățele", Vlad Gorneanu a uitat un vers și ne-a îndemnat să ne uităm pe net. In plus, a remarcat faptul ca toata lumea este pentru prima data la un concert ZOB, din moment ce au venit cu copiii.

Celelalte Cuvinte

Trupa a ajuns pe scenă în jurul orei 21:00. Membrii Celelalte Cuvinte l-au "readus" și pe Florian Pittiș, care s-a auzit în întreagă piață recitand pe "Fântâna suspinelor". "Iarbă prin par", "Dacă vrei", “Un sfârșit e un început” sau “Între vise” (“Stem”, 2008) ne-au purtat înapoi, în timp, într-un concert care a durat o ora și a umplut Piața Ovidiu din Constanța.

“Bună seara, prieteeeni!”

“Bună seara, prieteni!” s-a auzit încă o dată la Constanța. Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară), Boro (bas) au încheiat o seară plină de hituri. “Baby”, “De ce oare ai plecat”, de pe “Iris IV” (1990), “Cine mă strigă în noapte?” și alte melodii cu care au crescut generații întregi s-au auzit și au fost cântate împreună cu publicul, în Piața Ovidiu.

Coverul dupa Queen, "I Want to Break Free", cunoscuta varianta "Doamna in negru", preluare dupa Uriah Heep, precum si "Highway to Hell" s-au auzit in interpretarea lui Cristi Minculescu si a trupei sale, chemati de doua ori la bis.

Iar finalul...

În această duminică te așteaptă în Piața Ovidiu din Constanța Timpuri Noi, Vama si Cargo. Intrarea este liberă, iar concertele incep la ora 20:00.

Concertele vor fi transmise live pe Facebook și pe Rock TV.