Rock News

Slipknot au început turneul „Knotfest Roadshow”

„Knotfest Roadshow”, turneul nord-american pus la cale de băieții de la Slipknot a început pe 26 iulie – găsești mai jos filmări de la spectacol.

Muzicienii au interpretat două dintre cele trei melodii lansate de curând – singleul „All Out Life” și prima piesă extrasă de pe albumul „We Are Not Your Kind” - „Unsainted”. „Solway Firth”, cel mai recent cântec cu care ne-au bucurat Slipknot, nu a fost inclus în setlist de data asta.

Alături de Slipknot au urcat pe scenă francezii de la Gojira, polonezii de la Behemoth și danezii/americanii de la Volbeat.

„Solway Firth” s-a lăsat puțin așteptată, însă videoclipul atașat ei ne-a depășit toate...așteptările. La fel ca „All Out Life”, vizualul a primit tratamentul VIP – clipul a fost regizat de nimeni altul decât toboșarul Shawn Crahan, zis și „Clown”.

„We Are Not Your Kind”, albumul despre care ne tot aruncă americanii câte o informație, urmează să apară pe piață vinerea viitoare, la data de 9 august, prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records.

Iată și setlistul complet al primului concert „Knotfest Roadshow”:

  1. People = Shit
  2. (sic)
  3. Get This
  4. Unsainted
  5. Disasterpiece
  6. Before I Forget
  7. The Heretic Anthem
  8. Psychosocial
  9. The Devil In I
  10. Prosthetics
  11. Vermilion
  12. Custer
  13. Sulfur
  14. All Out Life
  15. Duality
  16. Spit It Out
  17. Surfacing

Foto: Guliver/Getty Images