Rock News

Bring Me The Horizon revin cu videoclipul melodiei „sugar honey ice & tea”

Muzicienii au lansat videoclipul melodiei „sugar honey ice & tea”, extrasă de pe cel mai recent album din cariera lor, „amo”. Poți ghici care e înțelesul ascuns al titlului?

Poate sună melodios, dar sigur nu e ăsta motivul pentru care băieții au ales să numească melodia așa. Un simplu search pe motorul de căutare cel de toate zilele ne dezvăluie că inițialele cuvintelor din denumire formează un acronim. Mai multe indicii probabil nu este necesar să dăm. 

Materialul discografic „amo” a apărut pe piață pe 25 ianuarie prin intermediul casei de discuri Columbia Records. Rolul de producător a fost împărțit între solistul Oli Sykes și clăparul Jordan Fish.

Cel mai recent album al englezilor de la Bring Me The Horizon a ajuns pe primul loc în clasamentul Billboard UK în săptămâna lansării, cu peste 27.000 de exemplare vândute.

După reprezentația incendiară susținută de băieți luna asta, în a patra zi a festivalului Electric Castle, sigur ai realizat că noul album BMTH reprezintă o schimbare a stilului abordat de muzicieni, care au trecut de la deathcore spre un sunet mai ușor de digerat, pop-ish. Poți urmări reprezentația completă a britanicilor mai jos.  

Foto: Facebook