Rock News

New Years Day: Coverul după „Fucking Hostile” (Pantera) a fost aprobat de Vinnie Paul

Dintre coverurile mai controversate pe care le-au încercat americanii, acela al melodiei „Fucking Hostile”, din repertoriul formației Pantera, este cel mai dezbătut printre fanii metal.

Unii îl iubesc, ceva mai mulți îl urăsc, dar cert e că nu îl poți trece cu vederea. Chitaristul Nikki Misery ne informează cu aplomb că nu are nevoie de aprobare pentru interpretarea asta.

„Genul rock’n’roll nu respectă regulile,” spune el într-un interviu acordat pentru podcastul „BREWtally Speaking”. Artistul continuă prin a declara că înțelege că unele trupe/melodii ocupă un loc special în inimile fanilor. „Înțeleg, dar nu mă pot abține. Mereu voi fi un rebel,” adaugă el. „Mereu voi vrea să sparg tiparul și să trec peste reguli. Dacă trebuie să nu fac ceva, atunci chiar vreau să o fac. Mai ales că Vinnie Paul a auzit coverul nostru și i-a plăcut, ne-a dat ok-ul. Este singura aprobare de care am nevoie”.

Poți asculta, mai jos, o interpretare live a melodiei.

Americanii au inclus deja o variantă electronică a coverului pe EP-ul lansat de formație anul trecut – „Diary Of A Creep”. Acesta include alte patru coveruri după melodii consacrate – „Bizarre Love Triangle” (New Order), „Crawling” (Linkin Park), „Only Happy When It Rains” (Garbage) și „Don’t Speak” (No Doubt) – dar și o melodie originală – „Disgust Me”.

Foto: Facebook