Rock News

Celelalte Cuvinte, pe scena ONE! Festival, în această duminică

Duminica aceasta, 28 iulie, este prima seară din cele patru weekend-uri în care îți vei putea vedea artiștii rock favoriți. În această duminică te așteaptă în Piața Ovidiu ZOB, Celelalte Cuvinte, iar seara va fi închisă de Cristi Minculescu. Intrarea este liberă, iar concertele incep la ora 20:00.

4 weekenduri de vară te așteaptă să cânți la unison alături de artiștii tăi preferați. 26-28 iulie și 2-4/9-11/16-18 august sunt datele pe care trebuie să le știi, dacă vrei să fii lângă toți artiștii legendari ai României, în Piața Ovidiu din Constanța.

In 2018, Călin Pop (Celelalte Cuvinte) a lansat un nou album solo, "Fără filtru”.

“Albumele solo sunt un fel de experimente pur personale la care visam de când eram mic, ascultându-i pe Frank Zappa și Dan Andrei Aldea. Așa au apărut aceste albume așa-zise solo”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru site-ul Rock FM, Călin Pop.

"Fără filtru” este al treilea album solo al lui Călin Pop, un album de atitudine, scris în forță, că “o concluzie personală trasă în urmă celor ce s-au petrecut în jur (în lume, în țară, în societate) începând din anul 1990 pană în zilele noastre. Lucruri care, unele au durut şi dor în continuare…”.

Pe întregul disc, care cuprinde 15 piese, Pop cântă la toate instrumentele. Este al treilea efort solo al lui Călin Pop, celelalte două fiind “Undeva”, în 2014 și “Ritual de iarnă”, un an mai târziu.

Celelalte Cuvinte, una dintre trupele etalon ale rockului românesc, a sărbătorit 35 de ani de muzică în 2017. Pentru a aniversa 30 de ani, Soft Records a reeditat pe CD primul album Celelalte Cuvinte în format DLE (Digipack Limited Edition).

Concertul Celelalte Cuvinte, la fel ca toate cele din seria "Rock Nights", va fi transmis live pe Facebook și pe Rock TV.