Rock News

Cristi Minculescu, pe scena ONE! Festival, în această duminică

Duminica aceasta, 28 iulie, este prima seară din cele patru weekend-uri în care îți vei putea vedea artiștii rock favoriți. În această duminică te așteaptă în Piața Ovidiu ZOB, Celelalte Cuvinte, iar seara va fi închisă de Cristi Minculescu. Intrarea este liberă, iar concertele incep la ora 20:00.

4 weekenduri de vară te așteaptă să cânți la unison alături de artiștii tăi preferați. 26-28 iulie și 2-4/9-11/16-18 august sunt datele pe care trebuie să le știi, dacă vrei să fii lângă toți artiștii legendari ai României, în Piața Ovidiu din Constanța.

Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul la inceputul acestui an, Cristi Minculescu a vorbit despre ce il nemultumeste la Romania de azi:

"Observ că există şi un val de tineri artişti sau din alte domenii care acţionează concret şi îi felicit pentru acest lucru. Mă regăsesc întru-totul în lupta lor pentru că şi eu am dus-o cu mulţi ani în urmă, dar prin alte mijloace. O fac şi acum de câte ori am ocazia. Nu am ales niciodată calea uşoară nici în viaţa profesională. Sunt multe activităţi sau evenimente pe care le refuz pentru că ele contravin felului în care am înţeles eu să fac carieră, zic eu cu discreţie în măsura în care s-a putut şi cu respect pentru meseria pe care mi-am ales-o".

In cadrul aceluasi interviu, Cristi Minculescu a mai povestit si de perrioada in care Iris a fost interzisa si despre cat de dificile au fost acele vremuri:

"Inconştienţa vârstei şi dorinţa de libertate au contribuit decisiv la încăpăţânarea noastră de a nu renunţa. Publicul ne-a dat foarte mult curaj şi, deşi mulţi alţi artişti cedaseră ameninţărilor şi presiunii, noi am mers înainte până aproape de sacrificiul profesional".

Concertul lui Cristi Minculescu, la fel ca toate cele din seria "Rock Nights", va fi transmis live pe Facebook și pe  Rock TV.