Rock News

Robert Plant și-a primit onorariul pentru un concert de acum 40 de ani

Robert Plant a primit în sfârșit 10 lire sterline, pentru un concert pe care l-a susținut cu mai mult de 40 de ani în urmă. Plata onorifică i-a fost făcută de agentul Rod MacSween, în timpul unei ceremonii în care meritele acestuia din urmă au fost recunoscute de University Of Exeter.

Robert Plant a dorit sa ia parte la ceremonie, ca semn de pretuire pentru figura legendară a industriei muzicale, Rod MacSween, care a jucat un rol cheie în cariera sa.

In cadrul ceremoniei, MacSween a glumit că are o datorie la Robert Plant pentru un concert pe care acesta l-a avut in anii '70 și i-a oferit o bancnota de 10 lire sterline. Plant, venit pe scena sa isi ridice onorariul, a glumit ca nu este de ajuns și i-a spus prietenului său ca fost "extraordinar sa împărtășeasca aventurile impreuna".

Rod MacSween ii reprezintă acum pe Aerosmith, Black Sabbath, Kiss, Guns N' Roses, Lenny Kravitz, Maroon 5, Ozzy Osbourne, Pearl Jam, Scorpions, Tool și The Who. În 2015 a fost castigatorul prestigiosului premiu VIP Classic Rock.

Foto: blabbermouth.net.